archief
contact
+31 6 53239630
Jarmilla Peterson werd met Woody kampioen in de ZZ-licht

Jarmilla Peterson en Woody Gronings kampioen in ZZ-licht

GRONINGEN | STEGEN.NET

Jarmilla Peterson is na een hele spannende strijd Gronings kampioen geworden in de ZZ-licht. De amazone uit Wedde behaalde met Woody een gemiddelde van 64,348%.
Jarmilla Peterson werd met Woody kampioen in de ZZ-licht
Jarmilla Peterson werd met Woody kampioen in de ZZ-licht (archief).
STEVEN STEGEN

In de reguliere proef deden de amazones in de kop van het klassement weinig voor elkaar onder. In de eerste proef won Krista Lensing met Brighton, gevolgd door Onno de Vries met Boss. Als derde eindigde Linda Kouwenhoven met Bugatti Veyron NL en daarna volgde als vierde Peterson.

In de afsluitende kür nam Peterson met Woody (v. Weltissimo) uiteindelijk afstand en zette ze Kouwenhoven op de tweede plek. Krista Lensing werd met Brighton derde.  ,,Het is ongelooflijk en ook ontzettend gaaf. Ik ging van de vierde naar de eerste plaats. Ik ben heel blij dat het gelukt is”, aldus kampioene Jarmilla Peterson.

Zoe Schipper pakte met Venice de titel in de Z2.
Zoe Schipper pakte met Venice de titel in de Z2.

Verschuivingen
Ook in de Z2 zorgde de kür voor verschuivingen. Zoe Schipper eiste dankzij een ijzersterke kür met Venice (v. Cabochon) de Groninger titel op. De leerlinge van Paulien Alberts bouwde uiteindelijk nog een flinke voorsprong op.

Britt Muis werd met It’s Britts Valkenier (v. Krack C) reservekampioen. De nummers één en twee mogen naar de Hippiade. Na de eerste proef ging Moniek Vos aan de leiding met Chico Cacero, maar in de kür moest zij met een score van 58% fors inleveren.

Total
1
Shares
0 deel
0 deel
1 deel
0 Tweet
0 deel