archief
contact
+31 6 53239630

Paulien Alberts, Zoë Schipper en Linda Kouwenhoven top­pers bij Subtop Onstwedde

ONSTWEDDE — Paulien Alberts en Zoë Schipper deden zater­dag goede zaken tij­dens de Subtop in Onstwedde. Alberts werd eer­ste en tweede en Schipper won de Prix St. Georges. Linda Kouwenhoven won beide ZZ-zwaar proeven. 
Subtop Onstwedde. Paulien Alberts met BB King. (archieffoto).

Onstwedde | STEGEN.NET

Paulien Alberts en Zoë Schipper deden zater­dag goede zaken tij­dens de Subtop in Onstwedde. Alberts werd eer­ste en tweede en Schipper won de Prix St. Georges. Linda Kouwenhoven won beide ZZ-zwaar proeven.

Subtop Onstwedde. Paulien Alberts met BB King. (archieffoto).
Paulien Alberts met BB King. (archief­foto).

De wed­strijd trok een beschei­den aan­tal deel­ne­mers, maar de sfeer en accom­mo­da­tie waren uit­ste­kend. Dat mag ook gezegd wor­den van de win­nende score van Paulien Alberts in de Intermédiaire I. De ama­zone uit Emmen won deze proef met BB King met 66,45%. Annemarie Tiktak reed Wonder Lady naar de tweede plaats met 63,75%.

Felicitaties voor Zoë Schipper, die met Venice de Prix St. Georges in Onstwedde won.
Felicitaties voor Zoë Schipper, die met Venice de Prix St. Georges in Onstwedde won.

In de Prix St. Georges pakte Paulien Alberts de tweede plaats, nu met een score van 64,67%. De jury­le­den Veronique Roerink en Jarmilla Peterson waar­deer­den de proef van Zoë Schipper het hoogst. Schipper kwam met Venice aan kop met een resul­taat van 65,66%. „Ik heb een fijne proef gere­den, met wat slor­dige fout­jes. Maar met de eer­ste plaats en ook nog leuke prij­zen ben ik voor nu dik tevre­den”, zo laat Schipper of Facebook weten.

Linda Kouwenhoven debuteerde met Superhorse Floyd met dubbele winst in de ZZ-zwaar.
Linda Kouwenhoven debu­teerde met Superhorse Floyd met dub­bele winst in de ZZ-zwaar.

Sterk debuut Kouwenhoven
In de ZZ-zwaar maakte Linda Kouwenhoven een spet­te­rend debuut. Ze won met Superhorse Floyd de beide proe­ven, waar­bij vooral de mooie en recht gespron­gen wis­sels posi­tief opvie­len. Ook reed Kouwenhoven met durf door de baan van de manege De Driesporen. Het leverde haar sco­res op van 67,21% en 65,43%.

gerelateerde berichten
Total
2
Share