Paulien Alberts, Zoë Schipper en Linda Kouwenhoven toppers bij Subtop Onstwedde

  • 10 april 2017 19:06

door: redactie, 10 april 2017 19:06

Onstwedde | STEGEN.NET

Paulien Alberts en Zoë Schipper deden zaterdag goede zaken tijdens de Subtop in Onstwedde. Alberts werd eerste en tweede en Schipper won de Prix St. Georges. Linda Kouwenhoven won beide ZZ-zwaar proeven.

Subtop Onstwedde. Paulien Alberts met BB King. (archieffoto).

Paulien Alberts met BB King. (archieffoto).

De wedstrijd trok een bescheiden aantal deelnemers, maar de sfeer en accommodatie waren uitstekend. Dat mag ook gezegd worden van de winnende score van Paulien Alberts in de Intermédiaire I. De amazone uit Emmen won deze proef met BB King met 66,45%. Annemarie Tiktak reed Wonder Lady naar de tweede plaats met 63,75%.

Felicitaties voor Zoë Schipper, die met Venice de Prix St. Georges in Onstwedde won.

Felicitaties voor Zoë Schipper, die met Venice de Prix St. Georges in Onstwedde won.

In de Prix St. Georges pakte Paulien Alberts de tweede plaats, nu met een score van 64,67%. De juryleden Veronique Roerink en Jarmilla Peterson waardeerden de proef van Zoë Schipper het hoogst. Schipper kwam met Venice aan kop met een resultaat van 65,66%. ,,Ik heb een fijne proef gereden, met wat slordige foutjes. Maar met de eerste plaats en ook nog leuke prijzen ben ik voor nu dik tevreden”, zo laat Schipper of Facebook weten.

Linda Kouwenhoven debuteerde met Superhorse Floyd met dubbele winst in de ZZ-zwaar.

Linda Kouwenhoven debuteerde met Superhorse Floyd met dubbele winst in de ZZ-zwaar.

Sterk debuut Kouwenhoven
In de ZZ-zwaar maakte Linda Kouwenhoven een spetterend debuut. Ze won met Superhorse Floyd de beide proeven, waarbij vooral de mooie en recht gesprongen wissels positief opvielen. Ook reed Kouwenhoven met durf door de baan van de manege De Driesporen. Het leverde haar scores op van 67,21% en 65,43%.