Hester Bischot pakt twee Europese titels bij dressuur Lusitano’s

Hester Bischot pakt twee Europese titels bij dressuur Lusitano’s

8 augustus 2016 11:15 0 Door redactie
Deel dit met je vrienden

Neu-Anspach | STEGEN.NET

Dressuuramazone Hester Bischot uit Dalen heeft in het Duitse Neu-Anspach twee Europese titels behaald bij de dressuur voor Lusitano’s. Ze won met Trovador Raposa de zware tour en werd met Digital kampioen in de middentour.
Hester Bischot en Digital tijdens de ereronde. foto: Facebook

Hester Bischot en Digital tijdens de ereronde.
FOTO: Celine Weerink

De Drentse amazone bouwde met haar 16-jarige schimmelhengst een indrukwekkende voorsprong op in de finale van de zware tour. De combinatie zette een score neer van 67.442%. Daarmee hield ze Pavla Rubickova met Xangai (64.612%) ruim achter zich.

Klasse apart
Ook in de medium tour was Hester Bischot een klasse apart. Met de hengst Digital behaalde ze in de finale een mooie score van 67.281%. Dat was ruim voldoende om de Duitsers Cornelia Zinnecker en Ruth Herzog achter zich te houden.

Bischot: ,,Ik heb echt fantastische dagen gehad, wat een top sfeer en wat was het goed georganiseerd! Geweldige mensen ontmoet en veel goede paarden gezien! De Lusitano maakt echt een opmars!”

Uitslagen vind je hier