Saskia Knol de beste in zware tour bij Subtop Tolbert

Share
  • 29 januari 2018 16:12

door: redactie, 29 januari 2018 16:12

blokjeTolbert | STEGEN.NET

Saskia Knol won zondagmiddag de zware tour bij de Subtop in de HJC-manege in Tolbert. Met Cynosa bouwde ze een mooie voorsprong op.

Knol zag haar optreden met Cynosa (v.Tuschinski) beloond met 65,71% en daarmee behaalde ze een duidelijk beter resultaat dan Hester Bisschot uit Dalen. Bisschot sleepte met haar krachtige schimmel Trovador Raposa een score van 63,86% in de wacht. Nars Gottmer werd met Elegance derde.

Bennie van Es eiste de overwinning op in de lichte tour. Met Dorian van Soma was hij volgens de jury net een fractie beter dan Gosse Pieter Hellinga met Eyecatcher. Bennie van Es werd ook nog eens derde, nu in het zadel van Michiel 442. Nars Gottmer schreef de Prix St. Georges op z’n naam eer Dicaprio Swing, voor Marc-Peter Spahn met Dashy Boy.

Marja Dijkstra (met Tingrid) en Zoë Zwiggelaar (met Fidarsi Rossi) waren de winnaars in de ZZ-zwaar. Zwiggelaar behaalde ruim 63 procent en was daarmee in deze klasse ruimschoots de beste. Bo Oudhof voerde met royale voorsprong de rubriek voor Young Riders aan met Colt Sollenburg.