archief
contact
+31 6 53239630

Saskia Knol de beste in zware tour bij Subtop Tolbert

Tolbert | STEGEN.NET Saskia Knol won zondag­mid­dag de zware tour bij de Subtop in de HJC-mane­ge in Tolbert. Met Cynosa bouw­de ze een mooie voor­sprong op. Bennie van Es eiste de over­win­ning op in de lich­te tour. Zoë Zwiggelaar was de beste in de ZZ-zwaar. 

blokjeTolbert | STEGEN.NET

Saskia Knol won zondag­mid­dag de zware tour bij de Subtop in de HJC-mane­ge in Tolbert. Met Cynosa bouw­de ze een mooie voor­sprong op.

Knol zag haar optre­den met Cynosa (v.Tuschinski) beloond met 65,71% en daar­mee behaal­de ze een duide­lijk beter resul­taat dan Hester Bisschot uit Dalen. Bisschot sleep­te met haar krach­ti­ge schim­mel Trovador Raposa een score van 63,86% in de wacht. Nars Gottmer werd met Elegance derde.

Bennie van Es eiste de over­win­ning op in de lich­te tour. Met Dorian van Soma was hij volgens de jury net een frac­tie beter dan Gosse Pieter Hellinga met Eyecatcher. Bennie van Es werd ook nog eens derde, nu in het zadel van Michiel 442. Nars Gottmer schreef de Prix St. Georges op z’n naam eer Dicaprio Swing, voor Marc-Peter Spahn met Dashy Boy.

Marja Dijkstra (met Tingrid) en Zoë Zwiggelaar (met Fidarsi Rossi) waren de winnaars in de ZZ-zwaar. Zwiggelaar behaal­de ruim 63 procent en was daar­mee in deze klas­se ruim­schoots de beste. Bo Oudhof voer­de met roya­le voor­sprong de rubriek voor Young Riders aan met Colt Sollenburg.
gerelateerde berichten
Total
2
Share