archief
contact
+31 6 53239630

Regenval leidt tot aan­pas­sin­gen bij Drents kampioenschap

DE WIJK — De enorme regen­val van de laat­ste tijd leidt tot aan­pas­sin­gen op het Drents kam­pi­oen­schap. Een aan­tal spring­ru­brie­ken is afge­last en de zware dres­suur is ver­plaatst naar een zandbodem. 
Drents kampioenschap 2016. Het springterrein biedt een trieste aanblik. foto: KNHS Drenthe

De Wijk | STEGEN.NET

De enorme regen­val van de laat­ste tijd leidt tot aan­pas­sin­gen op het Drents kam­pi­oen­schap. Een aan­tal spring­ru­brie­ken is afge­last en de zware dres­suur is ver­plaatst naar een zandbodem.
Drents kampioenschap 2016. Het springterrein biedt een trieste aanblik. foto: KNHS Drenthe
Het spring­ter­rein biedt een trieste aan­blik.
FOTO: KNHS Drenthe

Het is niet de eer­ste keer dat slechte weers­om­stan­dig­he­den het Drents kam­pi­oen­schap ver­pes­ten. De spring­rin­gen lig­gen er helaas niet zo mooi bij.

De orga­ni­sa­tie heeft beslo­ten om alle spring­ru­brie­ken van de vrij­dag af te gelas­ten, met uit­zon­de­ring van de B‑finales voor paar­den en pony’s en de L‑finale. Op zater­dag is de M, Z en ZZ.

De dres­suur gaat voor­als­nog wel gewoon door, zij het met enige ver­tra­ging. De zwaar­ste klas­sen zijn op zand. In de loop van de dag maakt het regio­be­stuur de aan­ge­paste inde­ling voor zater­dag bekend. Hou daar­voor de site van de KNHS Drenthe in de gaten.

gerelateerde berichten
Total
1
Share