Weite Oldenziel met Case winnaar op CH Bronneger

Share
  • 8 augustus 2016 11:43

door: redactie, 8 augustus 2016 11:43

Bronneger | STEGEN.NET

Weite Oldenziel schreef zondag bij het CH Bronneger de gecombineerde Z/ZZ-klasse op zijn naam. Hij pakte de overwinning met zijn paard Case.
CH Bronneger. Weite Oldenziel won met Case (v. Crawford) de Z/ZZ-klasse in Bronneger. foto: Steven Stegen

Weite Oldenziel won met Case (v. Crawford) de Z/ZZ-klasse in Bronneger.
FOTO: Steven Stegen

Met acht deelnemers in de gecombineerde klasse was de rubriek niet heel dik bezet, maar dat deed niets af aan het mooie dubbel foutloze resultaat van Oldenziel. Met een foutloze barrage in 40.27 was hij niet te kloppen. Stefan Adamowicz stuurde Ekina naar de tweede plaats, hij zette een tijd neer van 44.47.

In de klasse M was Jos Hofman de beste. Hij zette met Eddison (v. Indoctro) Joanne Kral (met Coco Chanel RV) en Xanne Sluyter (Felicita) op achterstand. Bij de pony’s won Lisa Jager de zwaarste klasse met Kiek is Effe.