Dalerveense Ruiterdagen: ZZ-rubriek voor James Gilmartin

Share
  • 10 december 2016 11:21

door: redactie, 10 december 2016 11:21

Dalerveen | STEGEN.NET

James Gilmartin won donderdag bij de Dalerveense Ruiterdagen de zeer sterk bezette ZZ-rubriek. De ruiter van stal Egbert Schep was veruit de snelste in de barrage.
James Gilmartin won met Carkoretto de ZZ-rubriek bij de Dalerveense Ruiterdagen. foto: Facebook | Boekweitruiters

James Gilmartin won met Carkoretto de ZZ-rubriek bij de Dalerveense Ruiterdagen.
FOTO: Facebook | Boekweitruiters

Gilmartin rekende in de barrage met zeven eveneens foutloze concurrenten af. Hij zette met Carkoretto de winnende tijd van 26.48 seconden neer. Daarmee was James Gilmartin meer dan een seconde sneller dan Anne-Lotte Tijhuis met Casaktie. Kim Bekhuis pakte met Royal Esquido de derde plaats.

In de klasse Z eiste Nuri Dijks de overwinning op met Hisaura van ‘t Heike. Niels Nanning mocht als tweede opstellen voor de prijsuitreiking met Belrose. Daarna volgden Judith Koudijs (Dickyville) en Angelique Hoorn (Faust van Weltevreden).

De zaterdagmorgen verreden klasse M werd een prooi voor Lars Slagter. Hoogtepunt van de vierde dag van de Dalerveense Ruiterdagen is de Grote Prijs, met als inzet een nieuwe paardentrailer aangeboden voor Eemsned.