Linda Kouwenhoven klasse apart in kür met Happymood

Share
  • 24 december 2016 16:55

door: Steven Stegen, 24 december 2016 16:55

Zuidbroek | STEGEN.NET

Linda Kouwenhoven kan met een fijn gevoel aan de Kerst beginnen. Ze won zaterdag bij Indoor Groningen de kür klasse L met Happymood.
Linda Kouwenhoven won bij Indoor Groningen met Happymood de kür klasse L.

Linda Kouwenhoven won bij Indoor Groningen met Happymood de kür klasse L.
FOTO: Steven Stegen

Deze finale van de DCIG was de laatste rubriek van de dag bij Indoor Groningen. Elf combinaties kwamen aan de start, met steeds na afloop opbouwend commentaar van juryvoorzitter Dirk de Haas, die de combinaties samen met Paulien Alberts beoordeelde.

Linda Kouwenhoven won afgetekend met Happymood. Ze behaalde 72,833% bij jury Dirk de Haas en 67,833% bij Paulien Alberts. Daarmee kwam het duo op een gemiddelde van 70,333%. ,,Ik ben er heel blij mee”, glunderde Linda na de ereronde.

Lof
Ze kreeg ook veel lof van de jury. ,,Een hele aansprekende kür. Het begin kon nog iets sterker, maar ze maakte geen fouten, reed mooi van de hand en het geheel had veel expressie”, aldus Dirk de Haas.

De tweede plaats was voor Rachel Hegeman met Geronimo. Jessica Meiring werd met Githe derde.