archief
contact
+31 6 53239630

CH Zuidwolde verhuist naar terrein CSI** De Wolden

ZUIDWOLDE – Het buitenconcours CH Zuidwolde krijgt een nieuwe datum, een andere locatie en een nieuwe naam. Onder de naam Outdoor Zuidwolde wordt het evenement van 12 tot en met 14 mei verreden op het fraaie wedstrijdterrein van het CSI De Wolden in Veeningen.
De voormalige houtloods op het prachtige terrein van het CSI De Wolden. Op deze locatie is in mei Outdoor Zuidwolde.

Zuidwolde | STEGEN.NET

Het buitenconcours CH Zuidwolde krijgt een nieuwe datum, een andere locatie en een nieuwe naam. Het evenement was altijd in juni, maar verschuift naar mei. De nieuwe naam wordt Outdoor Zuidwolde.
De voormalige houtloods op het prachtige terrein van het CSI De Wolden. Op deze locatie is in mei Outdoor Zuidwolde.
De voormalige houtloods op het prachtige terrein van het CSI De Wolden. Op deze locatie is in mei Outdoor Zuidwolde.
FOTO: Steven Stegen

Het CH Zuidwolde werd tot nu toe in het drukke weekend van de TT verreden, op de bekende terreinen aan de Linieweg. Daar kon de organisatie tot ongeveer 1.000 combinaties kwijt. ,,Als bestuur proberen wij met de tijd mee te gaan en te vernieuwen. Om toonaangevend en interessant te zijn en te blijven vonden wij het als bestuur tijd voor een grote verandering”, aldus het bestuur van LR Ceres.

Verhuizing
Die grote verandering bestaat uit de verhuizing naar het prachtige wedstrijdterrein van het CSI** De Wolden in Veeningen. Onder de naam Outdoor Zuidwolde wordt daar van 12 tot en met 14 mei de eerste editie verreden. ,,De prachtige locatie geeft ons volop mogelijkheden en kansen”, zo laat LR Ceres weten.

Ook het Hippisch Culinair de Wolden zal worden omgedoopt tot Culinair Hippique. De prachtige Zaanse houtloods op het terrein van Jan Broek zal worden omgetoverd tot een Culinair hippisch horecaplein.

Total
70
Shares
gerelateerde berichten
Total
70
Share