CH Zuidwolde: Bert-Jan Zuidema grootverdiener

Share
  • 26 juni 2011 19:39

door: redactie, 26 juni 2011 19:39

ZUIDWOLDE РBert-Jan Zuidema beleefde zondag een topdag bij de afsluiting van het CH Zuidwolde. De ruiter uit Linde domineerde in de barrage en eiste niet alleen de overwinning op, maar werd ook nog eens tweede.

Zuidema pakte de overwinning met zijn toppaard UB40. Dat leverde hem 500 euro op. Met zijn andere paard Zepp eindigde hij als tweede, goed voor een envelop met 400 euro.

Bert-Jan Zuidema met UB40.

Bert-Jan Zuidema won de ZZ met UB40. ©Roos Meertens

En eerder op de dag won Bert-Jan Zuidema al een M-parcours met zijn nieuwe troef Boeve’s Cumanos en dat bracht ook nog eens 350 euro in het laatje. Daarmee was Zuidema de absolute grootverdiener. Het CH Zuidwolde werd zondag onder prachtige weersomstandigheden afgesloten en trok behoorlijk wat publiek.

Stegen.net