CH Zuidwolde: Bert-Jan Zuidema grootverdiener

CH Zuidwolde: Bert-Jan Zuidema grootverdiener

26 juni 2011 19:39 Uit

Door redactie
 
Deel dit bericht
Leestijd: < 1 minuut

ZUIDWOLDE – Bert-Jan Zuidema beleefde zondag een topdag bij de afsluiting van het CH Zuidwolde. De ruiter uit Linde domineerde in de barrage en eiste niet alleen de overwinning op, maar werd ook nog eens tweede.

Zuidema pakte de overwinning met zijn toppaard UB40. Dat leverde hem 500 euro op. Met zijn andere paard Zepp eindigde hij als tweede, goed voor een envelop met 400 euro.

En eerder op de dag won Bert-Jan Zuidema al een M-parcours met zijn nieuwe troef Boeve’s Cumanos en dat bracht ook nog eens 350 euro in het laatje. Daarmee was Zuidema de absolute grootverdiener. Het CH Zuidwolde werd zondag onder prachtige weersomstandigheden afgesloten en trok behoorlijk wat publiek.

Stegen.net