Geslaagde zomerse editie van SGW Westerbork

Geslaagde zomerse editie van SGW Westerbork

12 april 2017 18:40 Uit

Door redactie
 
Leestijd: < 1 minuut

Westerbork | STEGEN.NET

De organisatie van de SGW Westerbork kan terugkijken op een geslaagde editie. Vorig jaar ging het evenement vanwege enorme regenval niet door, maar nu was het zomers warm. Tarik van Boggelen won de zwaarste klasse.

Nina de Boer tijdens de cross met haar paard Zandman. SGW Westerbork

Nina de Boer tijdens de cross met haar paard Zandman.
FOTO: Arjen Schilperoord

Van Boggelen behaalde in de klasse Z het minste aantal strafpunten: 52,8. De ruiter uit Bruchterveld nam daarmee redelijk afstand van de concurrentie met zijn paard Man O War. Jody van de Kamp werd met Beauty Baleno tweede met 57,5.

In de klasse M was de overwinning voor Kim Kleine met Eddie. Na de dressuur stond zij nog tweede, maar ze reed een prima cross, met slechts 1,6 aan tijdfouten. Stephan Hazeleger behaalde met Captain Suarez de tweede plaats.

Deel dit bericht