archief
contact
+31 6 53239630

Angelique Hoorn wint Grote Prijs op nieu­we zand­bo­dem CH Eext

EEXT — Angelique Hoorn won Pinkstermaandag de Grote Prijs van het CH Eext. Op de splin­ter­nieu­we zand­pis­te was zij de beste in de 1.40-rubriek met haar paard Evergo. Amber Meijer werd twee­de en Mareille van Geel derde. 
Angelique Hoorn grijpt met Evergo de overwinning in de Grote Prijs van Eext. foto: Henk Osinga

Eext | STEGEN.NET

Angelique Hoorn won Pinkstermaandag de Grote Prijs van het CH Eext. Op de splin­ter­nieu­we zand­pis­te was zij de beste in de 1.40-rubriek met haar paard Evergo.

Angelique Hoorn grijpt met Evergo de overwinning in de Grote Prijs van Eext. foto: Henk Osinga
Angelique Hoorn grijpt met Evergo de over­win­ning in de Grote Prijs van Eext.
FOTO: Henk Osinga

De nieu­we opzet van het CH Eext sloeg aan. Er kwamen veel ruiters en voor­al veel publiek, maar het was jammer dat het program­ma een uur achter raak­te op sche­ma. In de 1.40-rubriek bleven slechts drie combi­na­ties foutloos.

Mareille van Geel werd met Enjoy tweede in het 1.40 en won de ZZ tijdens het CH Eext.
Mareille van Geel werd met Enjoy twee­de in het 1.40 en won de ZZ tijdens het CH Eext.
FOTO: Steven Stegen

In de barra­ge voch­ten drue amazo­nes om de over­win­ning in het door Jos Brinkman opge­stel­de parcours. Angelique Hoorn uit Wanneperveen was de beste. Zij kwam met Evergo tot een fout­lo­ze barra­ge in 38.77. Amber Meijer werd met Feline HBC twee­de in 40.45.

De derde plaats was voor Mareille van Geel-Schröder uit Gees, in het zadel van Enjoy. Deze combi­na­tie kreeg in de barra­ge een fout­je, maar won eerder op de middag wel op magi­stra­le wijze de ZZ-rubriek. Renate Beuving uit Odoorn pakte in deze wedstrijd de twee­de plaats met Daranta. In de Z‑rubriek pakte Martine Gramsbergen de over­win­ning met Beat It GH.

gerelateerde berichten
Total
2
Share