Angelique Hoorn wint Grote Prijs op nieuwe zandbodem CH Eext

Angelique Hoorn wint Grote Prijs op nieuwe zandbodem CH Eext

5 juni 2017 21:35 Uit

Door redactie
 
Leestijd: < 1 minuut

Eext | STEGEN.NET

Angelique Hoorn won Pinkstermaandag de Grote Prijs van het CH Eext. Op de splinternieuwe zandpiste was zij de beste in de 1.40-rubriek met haar paard Evergo.

Angelique Hoorn grijpt met Evergo de overwinning in de Grote Prijs van Eext. foto: Henk Osinga

Angelique Hoorn grijpt met Evergo de overwinning in de Grote Prijs van Eext.
FOTO: Henk Osinga

De nieuwe opzet van het CH Eext sloeg aan. Er kwamen veel ruiters en vooral veel publiek, maar het was jammer dat het programma een uur achter raakte op schema. In de 1.40-rubriek bleven slechts drie combinaties foutloos.

Mareille van Geel werd met Enjoy tweede in het 1.40 en won de ZZ tijdens het CH Eext.

Mareille van Geel werd met Enjoy tweede in het 1.40 en won de ZZ tijdens het CH Eext.
FOTO: Steven Stegen

In de barrage vochten drue amazones om de overwinning in het door Jos Brinkman opgestelde parcours. Angelique Hoorn uit Wanneperveen was de beste. Zij kwam met Evergo tot een foutloze barrage in 38.77. Amber Meijer werd met Feline HBC tweede in 40.45.

De derde plaats was voor Mareille van Geel-Schröder uit Gees, in het zadel van Enjoy. Deze combinatie kreeg in de barrage een foutje, maar won eerder op de middag wel op magistrale wijze de ZZ-rubriek. Renate Beuving uit Odoorn pakte in deze wedstrijd de tweede plaats met Daranta. In de Z-rubriek pakte Martine Gramsbergen de overwinning met Beat It GH.

Deel dit bericht