archief
contact
+31 6 53239630

Angelique Hoorn fraai derde in Sankt Gallen

Angelique Hoorn.
Angelique Hoorn.

SANKT GALLEN – Angelique Hoorn is zondag knap als derde geëindigd in de Grote Prijs op het CSIO van Sankt Gallen. In de Zwitserse plaats bleek de Ier Billy Twomey de beste. Hij reed met J’taime Flamenco als enige dubbel foutloos.

Dat leverde Twomey de vetste cheque op: 75.000 Zwitserse Franken. Christina Liebheer pakte voor eigen publiek de tweede plaats. Met de KWPN’er No Mercy liet ze één strafpunt noteren voor tijdsoverschrijding.

Angelique Hoorn uit Wanneperveen kwam de eerste manche door met een enkele springfout en realiseerde in de finale ronde, waarvoor de beste twaalf van de eerste manche terug mochten komen, de snelste foutloze tijd met de in Nederland goedgekeurde dekhengst Blauwendraad’s O’ Brien. Zij eindigde als derde en die plek was goed voor 45.000,– lokale roebels. Marc Houtzager uit Rouveen werd negende met Opium VS en Nathalie van der Mei uit Makkinga eindigde met Heechhiem’s Springtime als 21e. Jur Vrieling werd 23e met VDL Oramé.

NHP

Total
0
Shares
0 deel
0 deel
0 deel
0 Tweet
0 deel