Springruiters kunnen in ‘t Zandt tickets verdienen voor Indoor Drachten

  • 8 november 2017 18:50

door: redactie, 8 november 2017 18:50

‘t Zandt | STEGEN.NET

De springruiters in Noord-Nederland krijgen de kans om in een internationale ambiance te rijden. Tijdens Indoor Drachten 2018 wordt wederom de finale van het Noord-Nederlands Springkampioenschap verreden. Eén van de selectiewedstrijden is op 18 november in het Groningse ‘t Zandt.

De organisatie van de springwedstrijd ‘van ‘t Gras naar ‘t Zandt’ is blij met deze extra toevoeging aan het wedstrijdprogramma. De inschrijving is open voor de paarden die springen in de klassen M en Z. De hoogste drie geplaatste combinaties per klasse krijgen een ticket voor de finale in Drachten.

Goede bodems
Daarnaast zal er in de lagere klassen bij de paarden en door de ponyruiters gestreden worden om de mooie prijzen in de indoor accommodatie van Paardensportvereniging Z.E.O. Met goede bodems in de rijhallen, een gezellige sfeer én de nieuwe ledverlichting in de wedstrijdring zijn alle ingrediënten voor twee dagen boeiende paardensport aanwezig.

Op zowel vrijdagavond 17 als zaterdag 18 november is de entree gratis.