Callista Leeuwerke de beste in finale dressuurcompetitie Indoor Groningen

Share
  • 31 december 2017 18:33

door: redactie, 31 december 2017 18:33

Zuidbroek | STEGEN.NET

Callista Leeuwerke is zaterdag bij Indoor Groningen gehuldigd als winnares van de DCIG 2017. Leeuwerke zegevierde in de kür ZZ-licht met de door haar ouders gefokte Santo’s Fatal Love. Rachelle Buining werd met Wondergirl tweede.

De kür was het sluitstuk van de dressuurcompetitie Indoor Groningen (DCIG). Callista Leeuwerke behaalde daarin met Santo’s Fatal Love de winnende score van 67,313%. ,,Ik ben ongelooflijk trots op mijn knappe merrie, die altijd goede zin heeft. Ze was totaal niet onder de indruk van de entourage. Super scherp maar tegelijk super cool. Het perfecte karakter, love her for that!”, zo liet Leeuwerke blij op Facebook weten.

Ook de als tweede geëindigde Rachelle Buining was tevreden over haar optreden met Wondergirl. ,,Bij de hoofdjury hadden we dik 70 procent. We sluiten het jaar hiermee goed af”, aldus Buining. De derde plaats was voor Marije Heuvel en Belana.

Nicky Snijder won de kür klasse Z1/Z2 met Game Boy STH. ,,Hij vond het heel spannend, maar wat was het gaaf”, zo laat Snijder op Facebook weten. Ellen Wynia werd fraai tweede met HWS Edgar en Elviera Boverhof eindigde als derde met Virginia.