archief
contact
+31 6 53239630

NK stokpaardenrennen in Hoogeveen levert 10 mille op voor Drentse voedselbanken

HOOGEVEEN – Het NK stokpaardenrennen is gewonnen door de combinatie van De Schildhoeve in Fluitenberg. Kim Stellingwerf organiseerde het evenement om geld in te zamelen voor de voedselbanken. Volgens Stellingwerf is er 10.000 euro voor dit doel opgehaald.

Hoogeveen | STEGEN.NET

Het NK stokpaardenrennen is zaterdag gewonnen door de combinatie van De Schildhoeve in Fluitenberg. In totaal deden 24 teams een gooi naar de titel.

Over een klein parcours, afgezet met strobalen en met een vernauwing, konden de deelnemers zich uitleven en dat leidde tot een mooie finale. Het team van De Schildhoeve bleek het snelste over de 170 meter.

Kim Stellingwerf organiseerde het evenement, dat bedoeld is om geld in te zamelen voor de actie voor de voedselbanken van RTV Drenthe. Volgens Stellingwerf is er 10.000 euro voor dit mooie doel opgehaald.

Total
10
Shares
gerelateerde berichten
Total
10
Share