Geslaagde avond voor Tegenkracht levert ruim 1400 euro op

Share
  • 25 mei 2017 09:38

door: redactie, 25 mei 2017 09:38

Winschoten | STEGEN.NET

De avond vol clinics en shows bij dressuurstal Christa Larmoyeur leverde woensdagavond 1456 euro op. Dit bedrag gaat naar de stichting Tegenkracht. Deze organisatie biedt kankerpatiënten sportmogelijkheden.

Beeld van de geslaagde avond in Winschoten voor Tegenkracht. foto: Roland Hitze

Beeld van de geslaagde avond in Winschoten voor Tegenkracht.
FOTO: Roland Hitze

Doel van de avond was om bekendheid te geven aan de stichting Tegenkracht en natuurlijk om geld in te zamelen. Inge Broeken vertelde tijdens de avond haar eigen verhaal. Bij haar werd drie jaar geleden endeldarmkanker geconstateerd en werd ze ongeneeslijk ziek verklaard. ,,Door ondersteuning vanuit het AMC en de organisatie Tegenkracht, Stichting kanker en sport herstelde ze wonderbaarlijk snel. De nu 47 jarige Inge Boeken heeft inmiddels zelfs weer wedstrijden gereden.”, zo laat Mellanie Meijer van de organisatie van de benefiet weten.

Het Z-Friezenteam in actie

Het Z-Friezenteam in actie.
FOTO: Z-Friezenteam

De avond in Winschoten zat vol clinics, natuurlijk van gastvrouw Christa Larmoyeur, maar ook van het bekende Z-Friezenteam Groningen. Dat reageerde enthousiast: ,,Het was een geweldige avond met allemaal lieve leuke mensen (150 man publiek). Informatieve clinics en gezellige sfeer. Ons team kwam ook in de baan en kreeg van Christa top aanwijzingen. En dan als kers op de taart 1456,44 euro opgehaald voor het goede doel en dit ook direct aan hen overhandigd!”