Home » Z-Friezenteam Groningen heeft cheque van 2932 euro voor KiKa
kort nieuws

Z-Friezenteam Groningen heeft cheque van 2932 euro voor KiKa

Tolbert | STEGEN.NET
Het Z-Friezenteam Groningen heeft een cheque van 2932 euro aangeboden aan KiKa. De overhandiging was woensdagavond bij de HJC-manege in Tolbert. Het Friezenteam heeft zich al vaker met succes ingezet voor goede doelen.

Het Z-Friezenteam Groningen overhandigt de cheque voor KiKa.

Naast het actief zijn in de paardensport (afdelingsdressuur, shows en clinics), zet het Z-Friezenteam Groningen zich al jaren in voor het goede doel. Na Stichting het Vergeten Kind, Stichting Kind te Paard en Stichting Tegenkracht, koos het team dit jaar voor KiKa.

Het KinderKankerfonds heeft als doel het werven van fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn en strijd, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd.

Om zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel, organiseerde het team onder andere een online veiling met lessen van topinstructeurs en een online veiling met producten op Facebook. Tevens woonden ze op 14 april jl. het evenement Paard & Zo bij voor KiKa. Op deze dag gaf het team een clinic, een show en een meet & greet en verkochten allerlei producten in de stand.

Alle items, die werden ingezameld en verkocht voor het goede doel door het team, werden beschikbaar gesteld door alle fans van het team.

over de auteur

redactie

De redactie van Stegen.net bericht sinds 1995 over de paardensport, met het accent op Noord-Nederland.

Heb je tips en/of aanmerkingen of verbeteringen, meld die dan op info@stegen.net