Sanne van der Pols vooraan bij KNHS-Felix Juristen Cup in Nieuw en St. Joostland

Share
  • 30 december 2017 19:23

door: KNHS, 30 december 2017 19:23

nieuw en st. joostland | knhs

Sanne van der Pols heeft de eerste wedstrijd gewonnen van de KNHS-Felix Juristen Cup 2017-2018. Bij De Kroo in Nieuw en St. Joosland was de amazone met haar pony TC Orchid’s Syria de enige die boven de 70% scoorde. Lilli van den Hoogen werd tweede, Thessa Gilbers derde.

In de eerste wedstrijd van het seizoen 2017-2018 van de KNHS Felix-Juristen Cup was Sanne van der Pols met haar TC Orchid Syria iedereen de baas.

Sanne was blij met haar proef. ,,Het liep heel goed, zeker de draf was heel fijn. Alleen bij het laatste afwenden tikte ze even tegen het hekje aan en schrok even.”

De amazone reed afgelopen zomer nog mee op het EK voor Children met haar paar Excellentie, maar hoopt dit jaar op het EK pony’s. ,,Ik mag nog een jaar bij de Children, maar hoop me te plaatsen voor het EK pony’s. Ik mag nog drie jaar bij de pony’s rijden, maar ik ben al best lang en weet niet of het blijft passen. Mijn eerste doel nu is opname in het A-kader van de pony’s. Het verschil tussen mijn paard Excellentie van 1.76m en de pony is heel groot, maar het gaat wel. Thuis rijd ik meestal eerst de pony en dan mijn paard. Dat vind ik makkelijker dan andersom. ”