Evi van Rooij overtuigend naar zege Felix Juristen Cup

Evi van Rooij overtuigend naar zege Felix Juristen Cup

25 maart 2018 19:05 Uit

Door redactie
 
Deel dit bericht
Leestijd: < 1 minuut

Tolbert | STEGEN.NET
Voor het eerst bood Indoor Tolbert een podium voor de Felix Juristen Cup. Dertig talentvolle jeugdige combinaties verschenen in de ring. Met een eind totaal van 72,01% ging de Brabantse Evi van Rooij overtuigend met de zege huiswaarts.

De Brabantse Evi van Rooij werd eerste en achtste in de Felix Juristen Cup.

De Brabantse Evi van Rooij werd eerste en achtste in de Felix Juristen Cup.
NHPhoto | Norine Habekothé

Van Rooij had twee troeven in de Felix Jurist Cup. Met King Stayerhof’s Jango werd ze eerste en met haar andere pony Den Österik’s Macho werd ze achtste. Van Rooij was de enige die een A-kaderscore behaalde Thessa Gilbers en Pem Verbeek kwamen super dichtbij een A-kaderscore. Zij scoorden 70,85% respectievelijk 70,13%.

Tatum Knoop werd met de Algemeen kampioen van het New Forest stamboek Noordhof’s Suprise vierde. De top vijf werd compleet gemaakt door Sanne van der Pols, die ook erg succesvol is bij Children met haar paard Excellentie, met Tc Orchid’s Syria.