archief
contact
+31 6 53239630

Finale ONNK verhuist naar Hippisch Centrum Exloo

Exloo | STEGEN.NET De finale van het ONNK, het open Noord-Nederlands kampioenschap vrij bewegen en vrij springen, is dit jaar voor het eerst in Exloo. De finale staat gepland op 28 april. Ook is er op 23 maart een speciale oefendag in het Hippisch Centrum Exloo.
De finale van het ONNK wordt dit jaar in Exloo gehouden.

blokjeExloo | STEGEN.NET

De finale van het ONNK, het open Noord-Nederlands kampioenschap vrij bewegen en vrij springen, is dit jaar voor het eerst in Exloo. De finale staat gepland op 28 april. Ook is er op 23 maart een speciale oefendag in het Hippisch Centrum Exloo.

De editie 2018 van het ONNK telt opnieuw drie selecties, mooi verdeeld over de drie noordelijke provincies. Fokkers, handelaren en sportmensen komen graag op de selecties, zo bleek de afgelopen jaren. Vele internationale spring- en dressuurpaarden deden in hun jonge jaren mee aan dit succesvolle Noordelijke evenement.

De finale van het ONNK wordt dit jaar in Exloo gehouden.
De finale van het ONNK wordt dit jaar in Exloo gehouden.
FOTO: ONNK | Mariol Middel

Op 31 maart is de Drentse selectie in manege De Rietweg in Bronneger (aanvang 13.00). Op 14 april is de Friese selectie bij de HBC-stal in Boijl (aanvang 13.00). De Groningse selectie volgt op 21 april in manege De Dollard in Winschoten (13.00). De finale is vervolgens op 28 april in Exloo (aanvang 13.30). Aansluitend is er vanaf 18.30 een veiling voor 2- tot en met 5-jarigen

Eigenaren die graag een keer met hun jonge paard kunnen oefenen kunnen daarvoor op 23 maart terecht in Exloo, tijdens een train & trade dag. Dat begint om 17.00 uur.
Total
48
Shares
gerelateerde berichten
Total
48
Share