Home » Eemsned nieuwe hoofdsponsor van jubilerend Indoor Tolbert
nieuws

Eemsned nieuwe hoofdsponsor van jubilerend Indoor Tolbert

🔴 Tolbert Indoor Tolbert heeft met het bedrijf Eemsned van Gert Smit een nieuwe hoofdsponsor. Eemsned is een sterk groeiende speler op het gebied van de verkoop en onderhoud van paardentrailers, aanhangwagens, schaftwagens en minitractoren. De 30e editie van Indoor Tolbert duurt van 21 tot en met 31 maart.

Voorzitter Johan Breider van Indoor Tolbert (links) en Gert Smit van Eemsned bezegelen de overeenkomst.
Voorzitter Johan Breider van Indoor Tolbert (links) en Gert Smit van Eemsned bezegelen de overeenkomst.
📸 Indoor Tolbert

De jubileumeditie van Indoor Tolbert kent weer een veelzijdig programma, met dressuur tot op het hoogste niveau, tuigpaarden en natuurlijk de springsport. Op zaterdagavond 31 maart is de Grote Prijs, met als inzet een paardentrailer die door Eemsned wordt aangeboden.

Indoor Tolbert is erg content met de nieuwe hoofdsponsor uit Losdorp. ,,Wij zijn erg blij dat Eemsned zijn naam wil verbinden aan ons concours”, zegt voorzitter Johan Breider.

De eigenaar van Eemsned, Gert Smit, vertelt over deze samenwerking: ,,Indoor Tolbert is al een decennia oud concours en heeft zich door de jaren heen op de kaart gezet bij de ruiters en het publiek. Ik heb erg veel vertrouwen in dit mooie concours zeker met het oog op de toekomstige uitbreidingen. Tevens hoop ik op een langdurige relatie.”
🔴 Stegen.net | persbericht
over de auteur

redactie

De redactie van Stegen.net bericht sinds 1995 over de paardensport, met het accent op Noord-Nederland.

Heb je tips en/of aanmerkingen of verbeteringen, meld die dan op info@stegen.net