archief
contact
+31 6 53239630

Niels Bruynseels wint Indoor Brabant, Harrie Smolders fraai derde

Den Bosch | STEGEN.NET De Grote Prijs van de Dutch Masters – Indoor Brabant is gewonnen door Niels Bruynseels. De Belg was met Gancia de Muze als laatste van twaalf ruiters van start gegaan in de barrage. Marcus Ehning werd tweede en Harrie Smolders derde.
Emerald

blokjeDen Bosch | STEGEN.NET
De Grote Prijs van de Dutch Masters – Indoor Brabant is zondag gewonnen door Niels Bruynseels. De Belg was met Gancia de Muze (v. Malito de Reve) als laatste van twaalf ruiters van start gegaan in de barrage.

Emerald
Harrie Smolders en Emerald (archieffoto).
FEI | Dirk Caremans

Bruynseels dook met zijn tijd van 37,10 0,70 seconden onder die van de Duitser Marcus Ehning en de schimmel Cornado NRW. Harrie Smolders was met Emerald 0,08 seconde langzamer dan Ehning en moest genoegen nemen met de derde plaats. Smolders had in het basisparcours de handen vol aan Emerald, maar loodste de hengst vakkundig door het zware parcours.

Jur Vrieling (VDL Glasgow vh Merelsnest N.O.P.) en Maikel van Vleuten (Idi Utopia) bleven in de barrage ook foutloos. Zij veroverden met respectievelijk 39,89 en 40,90 de vijfde en zesde plaats. Marc Houtzager eindigde als elfde metr Sterrehof’s Calimero, met een fout in de barrage.

Andere Nederlandse springruiters als Jeroen Dubbeldam en Gerco Schröder haalden de barrage niet. Dubbeldam had SFN Zenith weer goed aan het springen en ging met een goede focus door het parcours, maar kreeg drie fouten. Toch lijkt hij met SFN Zenith de opgaande lijn weer te pakken te hebben.
Total
2
Shares
gerelateerde berichten
Total
2
Share