Dubbele overwinning voor Yvonne Snieder in het ZZ-licht bij CH Oosterwolde

Share
  • 26 mei 2018 23:15

door: Petra Duindam, 26 mei 2018 23:15

Oosterwolde | STEGEN.NET
Dit weekend is er weer mooie sport te zien op CH Oosterwolde. Zaterdag gingen er weer veel deelnemers van start zowel in de dressuur als met het springen. Het terrein ligt er super bij en zoals we van Oosterwolde gewend zijn hebben ze naast de mooie geldprijzen ook ontzettend leuke extra prijzen voor de winnaars. In het ZZ-licht was Yvonne Snieder de beste met Tandart Glory Days.

Het Z1 en Z2 werden in één baan verreden en Hennie Roffel was de grote winnaar met Hera РUtopia (v. Charmeur) met 68.09%.

Yvonne Snieder met Tandart Glory Days (archieffoto).
Yvonne Snieder met Tandart Glory Days (archieffoto).
📸 Ingrid Truijens

Op de tweede plaats kwam Bennie van Es met Joarryt GPB met 64.56%. Het witte lint was voor Margot Arkema met De Haarhof Zeppo (Farrington) met 65.56%. Linda Ernst met Esberley (v. Dreamcatcher) was de eerste Z2’er en werd vierde met 64.10%

Knap debuut Joyce Haaijer
Daar waar de Tomtom in de eerste proef nog even de route kwijt was maakte Joyce Haaijer het in haar tweede proef helemaal goed met haar Hailey (v. United) in het Z1. Het debuut in deze klasse was met een score van 65.88% goed voor de overwinning. Bennie van Es was standvastig en werd ook hier tweede met Joarryt GPB met 65.29%. De derde plaats was voor Linda Ernst met Esberley met 64.41% en als vierde mocht Hennie Roffel wederom naar voren komen, alleen nu met Fryso’s Facetime (Floriscount) met 63.82%

Yvonne Snieder
In het ZZ licht was Yvonne Snieder de grote winnaar met TandArt Glory Days (v. Jazz) met een geweldige score van 67.86% Yvonne rijdt deze knappe zwarte Jazz-zoon nu dik een jaar en ze hebben ontzettende progressie gemaakt. Yvonne krijgt les van Tonnie Huberts, die iedere maand vanuit Brabant naar Friesland komt om meerdere combinaties te trainen. Eigenaren Hans de Kok en Petra Reijntjes van Tandart zijn ontzettend blij met Yvonne die ook nog TandArt Cadorijke voor hun rijdt. De tweede plaats was voor Minke Balm met Walk On Top B (oo seven) met 63.14%

De tweede proef werd eveneens gewonnen door Yvonne Snieder met Tandart Glory Days met 67.57% en Minke Balm kon ook weer naar voren komen om haar tweede prijs op te halen en had in deze proef 65%.

Op zondag worden bij het CH Oosterwolde Subtop-rubrieken verreden, met als extra prijs een fiets. Altijd weer leuk zo’n extra prijs en ook nog goed voor je conditie, naast het al intensieve paardrijden. Een mooie fiets is er ter beschikking gesteld door Bike Totaal Kramer uit Appelscha. Alle eerste prijswinnaars van de subtop maken kans op deze mooie fiets. Entree gratis!