Ellen Wynia wint tijdens ‘extreme concoursdag’ CH Oosterwolde

Share
  • 31 mei 2015 10:46

door: redactie, 31 mei 2015 10:46

OOSTERWOLDE | STEGEN.NET
Ellen Wynia won zaterdag tijdens het CH Oosterwolde beide proeven in de ZZ-licht. De deelnemers aan het Friese evenement werden flink op de proef gesteld door het slechte weer. ,,Het was een extreme concoursdag, maar het terrein kon het gelukkig goed hebben”, aldus de organisatie.

CH Oosterwolde

De ruitenwissers moesten regelmatig aan bij het CH Oosterwolde.
FACEBOOK | NYNKE BROUWER

De eerste wedstrijddag van het CH Oosterwolde eindigde zonnig, maar eerder op de dag was het goed mis. ,,Ik ben helemaal nat en waaide tijdens de proef bijna van mijn paard”, meldt Hiske van der Meer op Facebook. Voor de slotdag wordt er zonodig geschoven met hekjes en hindernissen.

Warm gevoel
Hoe nat het ook was, Ellen Wynia heeft ongetwijfeld een warm gevoel aan de dag over gehouden. Ze startte Chakakahn tijdens het CH Eext vorig weekend voor het eerst in de ZZ-licht. Toen zaten er nog wat storingen en fouten in de proef.

In Oosterwolde won de amazone uit Steenbergen overtuigend de beide proeven. De tweede prijzen gingen naar Jolien ten Hoor met Amazing Diamant (v. United) en Onno de Vries met Boss Vs.

Krista Lensing won met Fabergee de Subli Cup voor 5-jarigen.