archief
contact
+31 6 53239630

Hans de Vries met Gamble de beste in Speel uw Spel op CH Rijs

Harich | Stegen.net Hans de Vries won op het CH Rijs in Harich het afslui­ten­de Speel uw Spel klas­se ZZ. Met Gamble (v. Corland) wist hij de mees­te punten te verza­me­len. Marleen Meijer werd met Abrinosa twee­de. Het ZZ-klas­siek was voor Ernesto Canseco met Grandkittaire. 
Hans de Vries won met Gamble het Spel uw Spel klasse ZZ bij het CH Rijs in Harich.

blokjeHarich | Stegen.net
Hans de Vries won op het CH Rijs in Harich het afslui­ten­de Speel uw Spel klas­se ZZ. Met Gamble (v. Corland) wist hij de mees­te punten te verza­me­len. Het ZZ-klas­siek werd gewon­nen door Ernesto Canseco met Grandkittaire.

Hans de Vries won met Gamble het Spel uw Spel klasse ZZ bij het CH Rijs in Harich.
Hans de Vries won met Gamble het Spel uw Spel klas­se ZZ bij het CH Rijs in Harich.
Arjen Schilperoord

Een Speel uw Spel zien we niet zo vaak meer op wedstrij­den, maar op het CH Rijs groei­de het uit tot een mooie fina­le met zeven combi­na­ties aan de start. Hans de Vries benut­te de tijd het meest effi­ci­ënt en sprong met Gamble 1170 punten bijeen. Daarmee hield hij Marleen Meijer met Abrinosa achter zich, want de Drentse amazo­ne kwam met haar hete paard tot 1150 punten, een mini­maal verschil dus.

Opperste concentratie bij Marleen Meijer en Abrinosa. De combinatie werd tweede in het Speel uw Spel.
Opperste concen­tra­tie bij Marleen Meijer en Abrinosa. De combi­na­tie werd twee­de in het Speel uw Spel.
Arjen Schilperoord

In het ZZ-klas­siek wisten vijf combi­na­ties tot de barra­ge door te drin­gen, met Ernesto Canseco als duide­lijk winnaar. Voor een fout­lo­ze barra­ge had hij met Grandkittaire (v. Arezzo VDL) 40,33 secon­den nodig. Daarmee was de Mexicaan flink wat snel­ler dan Hester Klompmaker, die met Guessina (v. Zirocco Blue) fout­loos bleef in 41,92. Martine Gramsbergen — Hoekstra werd met Zippit GH derde.

In de klas­se Z speel­de Hester Klompmaker de hoofd­rol. Ze won met Forever (v. Zirocco Blue) zowel het klas­sie­ke parcours als het Speel uw Spel.

Fotocredit: Arjen Schilperoord Fotografiegerelateerde berichten
Total
2
Share