Home » Mooie ‘thuiszege’ voor Marten Luiten bij Junioren in Exloo
dressuur

Mooie ‘thuiszege’ voor Marten Luiten bij Junioren in Exloo

blokjeExloo | Stegen.net
Met meer dan een procent voorsprong heeft Marten Luiten woensdag in Exloo de rubriek voor Junioren gewonnen. De ruiter uit Winschoten behaalde met Fynona een score van 72,222%

Marten Luiten en Fynona rijden voorop richting de huldiging.
Marten Luiten en Fynona rijden voorop richting de huldiging.
Steven Stegen

Marten Luiten kwam al als eerste aan de start in de fraaie arena, die vanwege het EK U25 extra mooi is aangekleed. Niemand wist uiteindelijk het resultaat van de Groninger te verbeteren.

Exloo voelt voor Marten Luiten toch wel een beetje als een thuiswedstrijd. ,,Het is heel mooi om hier te winnen, ik ben er echt heel blij mee”, glunderde het jonge talent.

Op de tweede plaats in de proef voor Junioren eindigde de Spaanse Natalia Bacariza Danguillecourt met Dhannie Ymas met een score van 71,010%.

Bij de Young Riders was er ook een Nederlandse zege. Daarvoor zorgde Carlijn Vaessen met Fossbury, net als Fynona van Marten Luiten een nakomeling van Ampère.over de auteur

Steven Stegen

Steven (1967) werkt bijna 30 jaar in de journalistiek. Hij werkte voor vrijwel alle hippische bladen en diverse kranten. Daarna heeft hij zich op radio en TV toegelegd en natuurlijk op deze website.

Heb je tips en/of aanmerkingen of verbeteringen, meld die dan op info@stegen.net