Viertal Stidalruiters pakt twee titels op Drents kampioenschap

Viertal Stidalruiters pakt twee titels op Drents kampioenschap

5 augustus 2018 10:55 0 Door redactie
Deel dit met je vrienden

blokjeExloo | Stegen.net
De Stidalruiters grepen bij het Drents kampioenschap de titel bij de viertallen klasse M. De ploeg onder leiding van commandante Lisette Peeters behaalde een mooie score van 202 en 204 punten.

De winnende leden van de Stidalruiters.
Stidalruiters

Even later stond de kür op muziek op het programma. Best spannend voor de amazones, want dit werd hun debuut. Dat debuut pakte beter uit dan verwacht. Met een zeer opvallende kür op Balkan beats kregen ze het publiek mee. Ook de jury’s waren het wederom eens over de kür. 71 en 73 procent waren de scores en wederom een titel op zak.

Het team Zuid-Drentse Meertallen werd tweede in de kür. Derde werd de equipe van Research Drive’s Meertallen. Zuid-Drentse Meertallen Team 1 won het ZZ en Zuid-Drentse Meertallen Friezen Team 2 het Z.