Hilde Veenstra grossiert in prijzen op Hippos Concours Appingedam

Share
  • 25 oktober 2018 10:40

door: redactie, 25 oktober 2018 10:40

‚ôė Appingedam Amazone Hilde Veenstra gaat als een speer bij het Hippos Concours Appingedam. De net 13 geworden amazone uit Drachtstercompagnie won dinsdag beide L-parcoursen.

Hilde Veenstra met Essential Toltien.

Veenstra was in de beide parcoursen van de klasse L niet te kloppen met After Pleasure Toltien. Maar ook met haar andere paard Beverly (v. Baloubet du Rouet) zette de amazone, die een jaar geleden van de pony’s naar de paarden overstapte, mooie resultaten neer. Met Beverly werd ze in het L vierde en 14e.

Hilde Veenstra met Bikker tijdens de ereronde.

Ook in de klasse M liet Hilde Veenstra van zich horen. Met Essential Toltien (v. Cardento) schreef ze het tweede parcours op haar naam en werd ze met Bikker K ook nog eens tweede. In deze rubriek kwamen ook grote namen als Hester Klompmaker, Jur Vrieling en Rianty Zwart aan de start.

Ook bij de pony’s staat Hilde Veenstra nog altijd haar mannetje. In Appingedam startte ze woensdag in de klasse Z met Gossie Gossie en dat was goed voor een eerste en derde plaats. Met haar andere pony Kadanz van Orchids (v. Kanshebber) eindigde in de klasse M als eerste en als derde.

Pietrix de Vries won met Surprise het tweede parcours klasse Z en hield Trienke Kooistra met Firrina op de tweede plaats. ‚ôė Stegen.net