Hilde Veenstra succesvol op CSI Lier

Share
  • 17 april 2021 14:01

door: redactie, 17 april 2021 14:01

📌 Lier
📝 paardensportnoord

Het uitstapje van Hilde Veenstra naar het CSI2* Lier verloopt succesvol. De Friese amazone heeft op het hippisch complex Azelhof al twee overwinningen behaald met haar schimmel After Pleasure Toltien.

Veenstra reed de For Pleasure-dochter vrijdag overtuigend naar de overwinning in het CSI1* twee fasen, over hindernissen van 1.20. Met een tijd van 54,71 bleef ze James Smith (Kung Fu van ‘t Heike) ruim drie seconden voor.

Hilde Veenstra CSI Lier
Hilde Veenstra tijdens de huldiging op CSI Lier.
📸 Gea Veenstra

Zaterdag trok Veenstra de succesvolle lijn moeiteloos door. Ze won opnieuw een wedstrijd met haar schimmel, dit keer een klassiek parcours direct op tijd. Dit keer zette Veenstra de concurrentie op bijna vier seconden achterstand.

Ook Sylvana Wezeman rijdt op het Belgische evenement en zette een derde plaats neer met de 6-jarige Kingslady SB en een foutloze ronde met Kajo SB.