archief
contact
+31 6 53239630

Minder paar­den bij zomerse 818e Zuidlaardermarkt

Zuidlaren | Stegen.net Op de 818e Zuidlaardermarkt zijn min­der paar­den aan­ge­voerd dan in 2017. Toch was het een geslaagde dag, mede door het warme weer. Bezoekers kon­den in korte broek de markt op. Er kwa­men 1354 paar­den en pony’s en 22 ezels op de markt. 
Zuidlaardermarkt

Zuidlaren | Stegen.net
Op de 818e Zuidlaardermarkt zijn min­der paar­den aan­ge­voerd dan in 2017. Toch was het een geslaagde dag, mede door het warme weer. Bezoekers kon­den in korte broek de markt op.

Dit jaar wer­den er 1354 paar­den en 22 ezels te koop aan­ge­bo­den. Vorig jaar waren dat er nog zo’n 400 meer.

Voorheen kon­den han­de­la­ren rela­tief onge­stuurd de markt op, tegen­woor­dig zijn er meer regels. Volgens bur­ge­mees­ter Marcel Thijssen van Tynaarlo is de kwa­li­teit van de Zuidlaardermarkt omhoog gegaan. De die­ren­be­scher­ming was dit jaar niet van de partij.gerelateerde berichten
Total
2
Share