Home » Britse springruiter Tim Stockdale (54) overleden
nieuws

Britse springruiter Tim Stockdale (54) overleden

🔴 Roade De Britse springruiter Tim Stockdale is overleden. Dat meldt de website British Showjumping. Stockdale is 54 jaar geworden.

Tim Stockdale.
📸 twitter | Tim Stockdale

Begin oktober werd duidelijk dat Tim Stockdale kanker had. Nu is hij in zijn woonplaats Roade in Northamptonshire overleden. De Britse organisatie van springruiters spreekt van triest nieuws. ,,Hij stond bekend om zijn sterke karakter en de directe manier waarop hij sprak. Kan niet kwam in zijn woordenboek niet voor.”

Stockdale begon al als jochie van 7 op de ponyclub en startte in 1990 zijn eigen stal. Hij kwam meer dan 50 keer uit voor Groot-Brittanië in een landenwedstrijd. Ook won hij onder andere de de vijf sterren Grote Prijs van Gijon in 2016. Tim Stockdale laat een vrouw en twee zoons na.
🔴 Stegen.net

over de auteur

redactie

De redactie van Stegen.net bericht sinds 1995 over de paardensport, met het accent op Noord-Nederland.

Heb je tips en/of aanmerkingen of verbeteringen, meld die dan op info@stegen.net