Schröder en Raijmakers succesvol

Share
  • 16 februari 2009 08:56

door: redactie, 16 februari 2009 08:56

VIGO/NEUMÜNSTER – Gerco Schröder is zondagavond tweede geworden in de Grote Prijs van Vigo. De Twentse springruiter bleef ook in de barrage foutloos met de ruin Eurocommerce Seatlle maar was net niet snel genoeg voor de eerste prijs van 13.000 euro. Die ging naar Tim Stockdale (Fresh Direct Corlato). De Brit finishte bijna een halve seconde eerder dan Schröder, die zich tevreden moest stellen met 11 mille.

Harrie Smolders haalde met de hengst Exquis Powerfree de extra omloop ook. Daarin tikte hij in de jacht op succes twee balken af en werd slechts zestiende. Vincent Voorn mocht door een springfout niet terugkomen voor het tweede parcours.

Piet Raijmakers heeft zondag bij het CHIO in Neumünster de Grote Prijs gewonnen. Hij bleef met Rascin foutloos in een tijd van 38,81. Daarmee was de Nederlander de Duitsers Jörg Kreutzmann (38,95) en Carsten-Otto Nagel (41,94) te snel af.