Ruiters en menners welkom bij lichtjesparade Onstwedde

Ruiters en menners welkom bij lichtjesparade Onstwedde

23 november 2018 19:06 Uit

Door redactie
 
Leestijd: < 1 minuut

🔴 Onstwedde In navolging van het succes van de Santaride van vorig jaar organiseert Manege de Driesporen zaterdag 15 december een sprookjesachtige lichtjesparade. De lichtjesparade vindt net als twee jaar geleden tegelijk plaats met de gezellige Winterfair in Onstwedde.

Sfeerbeeld van een eerdere lichtjesparade in Onstwedde.
📸 Henk Pruim

De lichtjesparade is een sfeervolle rit door het dorp voor zowel ruiters als menners. Alle deelnemers zullen zichzelf, hun paard/pony en/of menwagen prachtig versieren met lichtjes wat zorgt voor een prachtig tafereel passend bij de naderende feestdagen. Uiteraard is iedereen van harte welkom om de lichtjesparade onderweg of bij Manege de Driesporen te bewonderen. Bij terugkomst op de manege is er voor alle deelnemers warme chocolademelk met iets lekkers!

Om de deelnemers te stimuleren er zo feestelijk mogelijk uit te zien, wordt er een prijsje beschikbaar gesteld voor de mooist versierde combinatie! Denk hierbij wel om de veiligheid van jezelf, je paard en de andere deelnemers.

De parade start om 19.00 bij Manege de Driesporen te Onstwedde, waarna een defil├ę door het dorp zal worden gehouden. Voor meer informatie zie onze website www.driesporen.nl

Aanmelden kan via de mail: aanmelden-driesporen@hotmail.com. Graag vermelden of je menner of ruiter bent. Deelname is op eigen risico. Bij slecht weer (sneeuw/gladheid) kan de rit niet doorgaan.
🔴 Stegen.net | Persbericht
Deel dit bericht