Home » Chantal Regter eerste en vierde in finale Indoor Hartje Drenthe
springen

Chantal Regter eerste en vierde in finale Indoor Hartje Drenthe

🔴 Beilen
De 31e editie van Indoor Hartje Drenthe is gewonnen door Chantal Regter met haar Z-paard Haskal (v. Cardento). De net 31 geworden Regter had twee paarden in de beslissende barrage. Met Quilando werd de amazone uit Assen ook nog eens vierde.

Daarmee drukte Regter een duidelijk stempel op de slotrubriek van het meer dan geslaagde Indoor Hartje Drenthe. De tribunes en kantines zaten bomvol en de toeschouwers zagen mooie paardensport, met 15 combinaties in de barrage.

Chantal Regter.
Alle remmen gaan los in de ereronde van Chantal Regter.
📸 Steven Stegen

Bert-Jan Zuidema, ook met twee paarden in de barrage, begon met een prima rit met He’s Mylord, uiteindelijk goed voor de derde plaats. 

Maureen Bonder liet al snel zien dat het sneller kon, al ging de amazone uit Schoonoord met haar nog onervaren Flierefluiter zeker niet tot het uiterste. Zij werd uiteindelijk tweede.

De huldiging, met Chantal Regter en Maureen Bonder.

Chantal Regter was met Haskal ruim viertiende sneller dan Bonder. De amazone van Stal Nijboer reed gedurfd naar de laatste oxer en ging daarbij rechtsom, in plaats van linksom als veel anderen. Dat leverde haar de beslissende tijdswinst op. ,,Het was een tip die ik vanaf de zijlijn kreeg en het werkte”, aldus de blije winnares.

Lees ook: Gouden tip brengt Chantal Regter zege op Indoor Hartje Drenthe

🔴 Stegen.net

over de auteur

Steven Stegen

Steven (1967) werkt bijna 30 jaar in de journalistiek. Hij werkte voor vrijwel alle hippische bladen en diverse kranten. Daarna heeft hij zich op radio en TV toegelegd en natuurlijk op deze website.

Heb je tips en/of aanmerkingen of verbeteringen, meld die dan op info@stegen.net