Superfinale Indoor Groningen prooi voor Hilde Veenstra

Share
  • 3 januari 2019 13:35

door: redactie, 3 januari 2019 13:35

🔴 Zuidbroek
Hilde Veenstra blijft bij Indoor Groningen in de winning mood. De succesvolle amazone wist woensdagavond de superfinale te winnen. Dat leverde haar een gloednieuwe paardentrailer op.

Er deden een hoop fanatieke combinaties mee die allen streden om de fraaie prijs. Saskia Deknatel won vorig jaar de trailer en had opnieuw de snelste tijd, maar zij maakte wel een fout, waardoor ze de prijs aan zich voorbij moest laten gaan.

Anna Stevens, de jongste deelnemer in de superfinale, reed een snelle ronde met haar routinier Flashdance, zij behaalde een derde plek. Gert van der Hof reed een goede ronde, maar moest de prijs toch aan zich voorbij laten gaan en eindigde op nummer twee.

Hilde Veenstra won met After Pleasure Toltien de superfinale van Indoor Groningen.
📸 Mariol Middel

Toen was het tijd voor Hilde Veenstra die al vele successen heeft gekend tijdens Indoor Groningen, zij wist met haar schimmel After Pleasure Toltien een snel en foutloos parcours te rijden en won hiermee deze finale, die in handicap over alle klassen werd verreden.

Broer Gerrit Veenstra begon donderdag ook sterk, met een tweede plaats in het internationale 1.30 direct op tijd. Hij moest met Loridon van T&L alleen Eric ten Cate met Blue Sky voor laten gaan.

🔴 Stegen.net | Persbericht