archief
contact
+31 6 53239630

Springruiters strij­den om jack­pot in Hippisch Centrum Exloo

🔴 EXLOO Om de jack­pot te winnen hoef je niet naar het casi­no. In Exloo wordt komend week­end name­lijk een wedstrijd verre­den waar­bij de beste spring­rui­ters de jack­pot kunnen verdie­nen. De groot­te daar­van hangt af van het aantal inschrij­vin­gen. De orga­ni­sa­tie doneert name­lijk 5 euro per deel­ne­mer in de pot, die boven­op het norma­le prij­zen­geld komt. 
De grote piste in het Hippisch Centrum Exloo.

🔴 Exloo
Om de jack­pot te winnen hoef je niet naar het casi­no. In Exloo wordt komend week­end name­lijk een wedstrijd verre­den waar­bij de beste spring­rui­ters de jack­pot kunnen verdie­nen. De groot­te daar­van hangt af van het aantal inschrij­vin­gen. De orga­ni­sa­tie doneert name­lijk 5 euro per deel­ne­mer in de pot, die boven­op het norma­le prij­zen­geld komt.

Lieuwe Koopmans van het Hippisch Centrum Exloo is enthou­si­ast over de nieu­we opzet. „We zaten met elkaar te praten en toe is in de groep dit idee ontstaan. Het is een mooie opzet, die de winnaars leuk prij­zen­geld kan opleveren.”

Eigenlijk zijn er in Exloo twee jack­pot­ten te winnen: vrij­dag in het gecom­bi­neer­de twee­de parcours klas­se Z/ZZ en zater­dag in het gecom­bi­neer­de B en L. De Z/ZZ fina­le heeft voor de winnaar al 250 euro in petto, maar daar komt de jack­pot dus nog boven­op. De winnaar krijgt 50% van de jack­pot uitge­keerd boven­op die 250 euro. De nummer twee krijgt 30% bonus en de nummer drie 20%.

Volgens Koopmans is de belang­stel­ling nu al groot, maar er kan nog een beperkt aantal deel­ne­mers bij. Ruiters kunnen zich nog aanmel­den via het mail­adres wedstrijdenexloo@gmail.com

Zondag 10 febru­a­ri is er ook nog een vol program­ma in Exloo. Dan staan er in samen­wer­king met de KNHS diver­se jeug­d­ru­brie­ken op het program­ma, waar­on­der de Hartog Lucerne Trophy, een weds­rijd voor D‑pony’s op Z en ZZ-niveau.

gerelateerde berichten
Total
2
Share