Willem Greve, Albert Zoer en Angelique Hoorn op dreef in Neum├╝nster

Willem Greve, Albert Zoer en Angelique Hoorn op dreef in Neum├╝nster

17 februari 2019 19:20 Uit

Door redactie
 
Leestijd: < 1 minuut

🔴 Neum├╝nster
Peder Fredricson won zondag de Grote Prijs van de VR Classics in het Duitse Neum├╝nster. De Nederlandse afvaardiging deed het ook goed. Willem Greve werd tweede, Albert Zoer derde en Angelique Hoorn vierde.

Er kwamen zeven combinaties terug voor de barrage. Daarin zette Peder Fredricson de winnende rit neer (zie video hieronder). De Zweedse ruiter ging met de KWPN’er H&M Christian K (Namelus R x Calvados) foutloos rond in 38.57 seconden.

Willem Greve had met Carambole 38.91 nodig en werd met deze prima tijd tweede. Albert Zoer stuurde zijn hengst Florian (Zirocco Blue VDL x Cardento) naar de derde plaats. De Drentse combinatie rondde het parcours af in 38.93.

Een prima vierde plek was er voor Angelique Hoorn en Brego R’n B (v. Namelus R) van Arjen Vos uit Dwingeloo.

🐴 Paardensportnoord