Home » Willem Greve, Albert Zoer en Angelique Hoorn op dreef in Neumünster
springen

Willem Greve, Albert Zoer en Angelique Hoorn op dreef in Neumünster

🔴 Neumünster
Peder Fredricson won zondag de Grote Prijs van de VR Classics in het Duitse Neumünster. De Nederlandse afvaardiging deed het ook goed. Willem Greve werd tweede, Albert Zoer derde en Angelique Hoorn vierde.

Er kwamen zeven combinaties terug voor de barrage. Daarin zette Peder Fredricson de winnende rit neer (zie video hieronder). De Zweedse ruiter ging met de KWPN’er H&M Christian K (Namelus R x Calvados) foutloos rond in 38.57 seconden.

Willem Greve had met Carambole 38.91 nodig en werd met deze prima tijd tweede. Albert Zoer stuurde zijn hengst Florian (Zirocco Blue VDL x Cardento) naar de derde plaats. De Drentse combinatie rondde het parcours af in 38.93.

Een prima vierde plek was er voor Angelique Hoorn en Brego R’n B (v. Namelus R) van Arjen Vos uit Dwingeloo.

🔴 Stegen.net

over de auteur

redactie

De redactie van Stegen.net bericht sinds 1995 over de paardensport, met het accent op Noord-Nederland.

Heb je tips en/of aanmerkingen of verbeteringen, meld die dan op info@stegen.net