archief
contact
+31 6 53239630

Totilas-dochter Ooh La La de Flora de duurste op Borculo Online Veulenveiling

🔴 BORCULO De eerste editie van de Borculo Online Veulenveiling is op maandagavond geĂ«indigd met het hoogste bod van €14.000,- voor de aansprekende Totilas-dochter Ooh La La de Flora.
Totilas-dochter Ooh La La de Flora de duurste op Borculo Online Veulenveiling

🔴 Borculo
De eerste editie van de Borculo Online Veulenveiling is op maandagavond geëindigd met het hoogste bod van €14.000,- voor de aansprekende Totilas-dochter Ooh La La de Flora.

Voor dit prachtig gefokte veulen uit de merrie Beauté GEP (Negro x Donnerhall) bestond op voorhand al de nodige belangstelling. Dat kwam tot uiting in een goed verlopen online veiling, die na diverse verlengingen eindigde op het genoemde bedrag.

Totilas-dochter Ooh La La de Flora de duurste op Borculo Online Veulenveiling
Ooh La La de Flora was met 14.000 euro de topper op de Borculo Online Veulenveiling.
📸 Veulenveiling Borculo

Het tweede geld van €11.000,- kwam op naam van Oakley W, het stoere hengstveulen van Halifax van het Kluizebos uit de merrie Zilverstar W (v. Zirocco Blue). Ook de nummer drie is gefokt in de springrichting. Voor merrieveulen Osuussinaa (Colman x Calido I) viel de virtuele hamer op €9.500,-.

In totaal werden tien veulens via www.veulenveilingborculo.nl geveild tijdens deze nieuwe veiling onder de paraplu van Veulenveiling Borculo. Zij kwamen tot een mooi gemiddelde van €8.700,-. Zowel vaste als nieuwe klanten namen deel aan de online veiling. Veulens werden verkocht naar gerenommeerde sport- en handelstallen en twee kregen een nieuwe eigenaar over de landsgrenzen, te weten in Noorwegen en Zwitserland.

De primeur van de Borculo Online Veulenveiling is daarmee geslaagd in haar opzet als nieuw platform voor vroeger geboren topveulens. Het toevoegen van een online veiling aan de bestaande, reguliere veilingen sluit tevens aan bij het innoverende karakter van Veulenveiling Borculo en zorgt voor een verdere optimalisatie van onze veilingstrategie. Deze bijkomende wijze van veilen maakt de eerste veulenveiling van Nederland nog beter zichtbaar gedurende het jaar en zorgt verspreid over het hele (veulen)seizoen voor een opvallend aanbod aan topveulens.

Volgende week presenteert de organisatie opnieuw een aansprekende collectie exclusieve springveulens voor de tweede editie van de Borculo CSI Veulenveiling op 24 mei in Tubbergen, waarvoor reeds de nodige belangstelling aanwezig is.

Het veilingseizoen 2019 wortdt afgesloten met de vertrouwende Borculo Elite Veulenveiling, die al sinds 1979 op de kalender staat. Op woensdag 28 augustus (springveulens) en donderdag 29 augustus (dressuurveulens) vindt deze plaats in de aansprekende entourage van PSC Lichtenvoorde te Vragender.

🔴 Stegen.net | Persbericht

Total
58
Shares
gerelateerde berichten
Total
58
Share