Paramenner Francisca den Elzen succesvol in Beekbergen

Share
  • 30 juni 2019 20:08

door: KNHS, 30 juni 2019 20:08

🔴 Beekbergen
Francisca den Elzen lijkt niet te kloppen op Paardenspektakel Beekbergen, want net als in de drie voorgaande edities gaat de paramenster met de winst op zak terug naar Drouwenerveen.

Francisca den Elzen
Francisca den Elzen en haar pony Lars (archieffoto).
📸 Steven Stegen

Deze overwinning is ook al haar derde zege dit jaar in een selectiewedstrijd van de KNHS-Witte Van Moort Para Men Trophy. ,,Ja, ik ben er hartstikke blij mee”, lacht Den Elzen trots na de huldiging.

[perfectpullquote align=”left” cite=”” link=”” color=”#e74c3c” class=”” size=”21″]’Lars liep lekker te showen'[/perfectpullquote]

Francisca den Elzen spande afgelopen dagen haar Albrecht’s Hoeve’s Lars in. ,,Lars was wel erg druk de hele wedstrijd, hij was erg actief en liep lekker te showen. Misschien vond hij het ook gewoon heel mooi. Ik vind het in Beekbergen heel mooi om te rijden, er is zoveel sfeer”, vertelt Den Elzen.

De menster won de dressuur, werd tweede achter Jacques Poppen in de marathon en won de vaardigheid met slechts één gevallen balletje. Den Elzen verlegt nu haar focus op de finale van de KNHS-Witte Van Moort Para Men Trophy. ,,We gaan nu trainen voor de finale in Hulsberg begin augustus, superleuk!”

🔴 Knhs