Marten Luiten behaalt individuele zilveren medaille op EK

Marten Luiten behaalt individuele zilveren medaille op EK

27 juli 2019 19:05 Uit

Door redactie
 
Deel dit bericht
Leestijd: < 1 minuut

🔴 San Giovanni
Dressuurruiter Marten Luiten uit Winschoten neemt van 23 tot en met 28 juli deel aan het EK voor Junioren in het Italiaanse San Giovanni. Exclusief voor Stegen.net houdt hij ons op de hoogte van zijn belevenissen. Deze keer: na teamzilver nu ook individueel zilver.

door Marten Luiten
📸 Equigeniek

Vandaag was het tijd voor de individuele proef op het EK! Al om 08.02 moesten Fynona en ik starten. Toen de wekker om 5 uur ging was het wel even lastig om op te staan, maar goed voor een proef op een EK heb ik dat graag over!

Het zilveren team Junioren met bondscoach Monique Peutz.
📸 Equigeniek

De proef ging net als donderdag heel fijn, we scoorden negens voor het binnenkomen, afgroeten, de eenvoudige én vliegende wissels.

De score werd 75,588%!! Toen was het afwachten hoe de anderen het er vanaf zouden brengen, na de proef stonden we namelijk aan de leiding! Al snel moest de winnaar van de landenproef en toen die een lagere score dan ik haalde, steeg de spanning.

Uiteindelijk ging één Duitse combinatie over mijn score heen en hebben Fynona en ik de zilveren medaille gewonnen! Super blij!

🐴 Paardensportnoord