Home » Fries beloftenteam favoriet voor zege in Data B Teamchallenge
kort nieuws

Fries beloftenteam favoriet voor zege in Data B Teamchallenge

🔴 Tolbert
Het Friese beloftenteam Mei Grand Prix Nei Grand Prix 2.0 heeft een gunstige uitgangspositie om op zondag 18 augustus in Tolbert de Data B Teamchallenge te winnen. Na drie wedstrijden in de competitie zijn de finalisten bekend. De reeks is bedoeld om de dressuursport gemoedelijker en gezelliger te maken.

Yvonne Snieder tijdens de selectie in Tolbert.
📸 NH Photo

Na drie wedstrijden, waar ruim 20 teams aan deelnamen, zijn nu de vijf beste teams bekend die zich hebben gekwalificeerd voor de finale op 18 augustus in Tolbert. In deze kür op muziek finale zullen negentien combinaties aan de start komen.

Het is een mooie diverse groep met deelnemers uitkomende in de klasse L tot en met ZZ-Licht en afkomstig uit de drie Noordelijke provincies.

Met de meest gunstige uitgangspositie start het Friese beloftenteam Mei Grand Prix Nei Grand Prix 2.0 gevolgd door Jespers Angels, Zotte Zusjes, Irish Coffee en GM de Montar Ladies.

Het nieuwe concept Data B teamchallenge is bedacht om de dressuursport gemoedelijker en gezelliger te maken. In de finale is er ook een prijs ter beschikking gesteld voor het team met de origineelste outfit.

In de pauze vindt de Buiter Roden Groomrace plaats. Zo kunnen de trouwe grooms door middel van een kruiwagenrace ook een steentje bij dragen in de teamuitslag.

🔴 Stegen.net | Persbericht

Deel dit met je vrienden