Jur Vrieling rijdt natte ereronde op Outdoor Tolbert

Share
  • 25 augustus 2019 15:00

door: Steven Stegen, 25 augustus 2019 15:00

Tolbert
STEGEN.NET

Het was de meest bijzondere ereronde ooit voor Jur Vrieling. Hij maakte zondagmiddag bij Outdoor Tolbert een zegerondje gezeten in de net gewonnen jacuzzi. Vrieling won deze prijs door zijn snelle rit in de ZZ-finale.

Jur Vrieling geniet volop van zijn natte ereronde op Outdoor Tolbert.
📸 Steven Stegen

In de goed gevulde barrage zette Vrieling een razendsnelle rit neer met Fiumicino van de Kalevallei, ook wel bekend als Joop. Hun tijd van 38.15 was niet te verbeteren. ,,Het is een ontzettend fijn paard”, zei Vrieling. ,,Hij maakt eigenlijk nooit een fout.”

De zege in de goed bezette ZZ-finale van Outdoor Tolbert leverde Vrieling een jacuzzi op. En het is traditie dat de winnaar in het bad de ereronde doet. ,,Heel bijzonder om mee te maken, maar het weer is goed en het water lekker”, lachte Vrieling na zijn natte ereronde.

De topruiters is van plan om op zijn bedrijf een plekje te zoeken voor de jacuzzi. ,,Ik ben toch aan het verbouwen, dus we vinden vast wel een plekje.”

Angelique Hoorn werd tweede in de ZZ-finale met Ginette (39.30) en Mareille van Geel eindigde met Hurry Up (40.41) als derde.