Suzanne Tepper en Jur Vrieling doen goede zaken in Tolbert

Share
  • 18 mei 2017 22:04

door: redactie, 18 mei 2017 22:04

Tolbert | STEGEN.NET

Suzanne Tepper en haar vriend Jur Vrieling drukten donderdag een duidelijk stempel op de goed bezette wekelijks springwedstrijd in Tolbert. De zege in de ZZ was voor Suzanne Tepper met Dyango VDL.

Jur Vrieling won met Dallas VDL het 1.40 in Tolbert.

Jur Vrieling won met Dallas VDL het 1.40 in Tolbert.
FOTO: Steven Stegen

In de ZZ kwamen zeven combinaties aan de start, waarvan er vier foutloos bleven. Kevin Beerse reed nul met Wbs Forlan, maar deed dat HC. Tepper zette met Dyango VDL (v. Zapatero VDL) de snelste rit neer. Jur Vrieling eindigde met Etoulon VDL (v. Toulon) als tweede en met Dallas VDL als derde.

Ruime voorsprong
Vrieling won daarvoor de Z-rubriek met Curcuma il Palazzetto (v. Casall), met een ruime voorsprong op Hester Klompmaker met Firebridge TAG (v. Numero Uno). Suzanne Tepper deed ook hier prima mee met een derde plaats in het zadel van Fenise (v. VDL Campbell).

In de 1.40-rubriek bleef geen enkele combinatie foutloos. Het beste resultaat werd neergezet door Jur Vrieling met Dallas VDL, met één springfout. Volgende week, op Hemelvaart, is er geen wedstrijd bij de HJC-manege.

[views]