Rentree Jur Vrieling in Tolbert nog onzeker

Share
  • 1 april 2009 15:47

door: redactie, 1 april 2009 15:47

TOLBERT – Het is nog onduidelijk of springruiter Jur Vrieling aan de start verschijnt op Indoor Tolbert. Hij brak afgelopen weekend zijn linker voet en hoopte op een snelle rentree. Donderdag neemt hij een besluit.

Jur Vrieling op krukken in Tolbert. ©Roos Meertens

Jur Vrieling op krukken in Tolbert. ©Roos Meertens

Vrieling klom woensdag voor het eerst weer op een paard. ,,Ik moet eerlijk zijn: het viel me absoluut niet mee! Ik had pijn, de balans was weg. Nee, het was niet gemakkelijk. Maar ik geef nog niet op. Donderdag ga ik het nog eens proberen en dan hak ik de knoop door.”

De ruiter uit Holwierde heeft zich met twee paarden voor de ZZ aangemeld. Hij verscheen wel in Tolbert om een kijkje te nemen. Op krukken huppelde de onfortuinlijke ruiter door de HJC-manege.

NHP