archief
contact
+31 6 53239630

Remco Been wint bloed­stol­len­de fina­le Jumping Zwolle

📌 ZWOLLE — Remco Been won zondag de Grote Prijs bij de twee­de editie van Jumping Zwolle. In de volge­pak­te IJsselhallen was de ruiter uit Winterswijk met Holland van de Bisschop Willem Greve en Jur Vrieling te snel af. 
Remco Been en Holland van de Bisschop op weg naar de overwinning in de Grote Prijs Indoor Wierden. foto: Indoor Wierden | Fototrailer

📌 Zwolle
📝 STEGEN.NET | KNHS

Remco Been won zondag de Grote Prijs bij de twee­de editie van Jumping Zwolle. In de volge­pak­te IJsselhallen was de ruiter uit Winterswijk met Holland van de Bisschop Willem Greve en Jur Vrieling te snel af.

Remco Been en Holland van de Bisschop op weg naar de overwinning in de Grote Prijs Indoor Wierden. foto: Indoor Wierden | Fototrailer
Remco Been en Holland van de Bisschop (archief­fo­to).
FOTO: Indoor Wierden | Fototrailer

De drie­ster­ren Grote Prijs van CSI Zwolle kende een barra­ge met vijf deel­ne­mers en uitein­de­lijk een Nederlandse top drie. Het was bloed­stol­lend span­nend in de fina­le van het hoofd­num­mer van Jumping Zwolle. 

Het publiek op de volge­pak­te tribu­nes zorg­de voor sfeer nadat Jur Vrieling als eerste Nederlander het resul­taat van de Amerikaan Lucas Porter verbe­ter­de. Met de hengst Dallas VDL passeer­de de Groninger fout­loos de finish­lijn in 34.13 seconden. 

Remco Been deed het snel­ler en nam met Holland van de Bisschop de leiding in 32.81 secon­den. Willem Greve probeer­de het als laat­ste in de barra­ge met zijn negen­ja­ri­ge paard Formidable. Greve kwam met te kort en moest met zijn tijd van 33.32 sec genoe­gen nemen met het zilver.


gerelateerde berichten
Total
2
Share