archief
contact
+31 6 53239630

Ruiters uit 25 landen komen naar CDI3* Exloo

📌 EXLOO – Het Hippisch Centrum Exloo staat van 24 tot en met 27 oktober in het teken van dressuur op hoog niveau. De internationale wedstrijd trekt deelnemers uit maar liefst 25 landen.
Marten Luiten en Fynona

📌 Exloo
📝 STEGEN.NET

Het Hippisch Centrum Exloo staat van 24 tot en met 27 oktober in het teken van dressuur op hoog niveau. De internationale wedstrijd trekt deelnemers uit maar liefst 25 landen. 

Dat komt omdat Exloo voor een reeks landen nog de mogelijkheid biedt tot kwalificatie voor de Olympische spelen.

De wedstrijd in Exloo was de afgelopen jaren al flink in trek met een mooie opstelling aan topruiters. Dit jaar krijgt het evenement nog extra glans, vanwege deelname uit diverse exotische hippische landen, zoals Palestina, Marokko en Iran.

Voor Nederland komen onder andere Lynne Maas, Dominique Filion en Hans Peter Minderhoud aan de start bij de CDI3* in Exloo. Bij de Young Riders kan het publiek, dat gratis toegang heeft, onder andere genieten van Marten Luiten (foto) en Daphne van Peperstraten.

De organisatie van het CDI Exloo heeft tijdens deze dagen een vol programma met de rubrieken pony’s, Children, Junioren, Young Riders, U25, Intermediair en Grand Prix. De zaterdagavond en de zondag staan in het teken van de kür op muziek. 


Total
76
Shares
gerelateerde berichten
Total
76
Share