archief
contact
+31 6 53239630

Ruiters uit 25 lan¬≠den komen naar CDI3* Exloo

ūüďĆ EXLOO ‚ÄĒ Het Hippisch Centrum Exloo staat van 24 tot en met 27 okto¬≠ber in het teken van dres¬≠suur op hoog niveau. De inter¬≠na¬≠ti¬≠o¬≠nale wed¬≠strijd trekt deel¬≠ne¬≠mers uit maar liefst 25 landen. 
Marten Luiten en Fynona

ūüďĆ Exloo
ūüďĚ STEGEN.NET

Het Hippisch Centrum Exloo staat van 24 tot en met 27 okto¬≠ber in het teken van dres¬≠suur op hoog niveau. De inter¬≠na¬≠ti¬≠o¬≠nale wed¬≠strijd trekt deel¬≠ne¬≠mers uit maar liefst 25 landen. 

Dat komt omdat Exloo voor een reeks lan­den nog de moge­lijk­heid biedt tot kwa­li­fi­ca­tie voor de Olympische spelen.

De wed¬≠strijd in Exloo was de afge¬≠lo¬≠pen jaren al flink in trek met een mooie opstel¬≠ling aan top¬≠rui¬≠ters. Dit jaar krijgt het eve¬≠ne¬≠ment nog extra glans, van¬≠wege deel¬≠name uit diverse exo¬≠ti¬≠sche hip¬≠pi¬≠sche lan¬≠den, zoals Palestina, Marokko en Iran.

Voor Nederland komen onder andere Lynne Maas, Dominique Filion en Hans Peter Minderhoud aan de start bij de CDI3* in Exloo. Bij de Young Riders kan het publiek, dat gra­tis toe­gang heeft, onder andere genie­ten van Marten Luiten (foto) en Daphne van Peperstraten.

De orga¬≠ni¬≠sa¬≠tie van het CDI Exloo heeft tij¬≠dens deze dagen een vol pro¬≠gramma met de rubrie¬≠ken pony‚Äôs, Children, Junioren, Young Riders, U25, Intermediair en Grand Prix. De zater¬≠dag¬≠avond en de zon¬≠dag staan in het teken van de k√ľr op muziek. 


gerelateerde berichten
Total
76
Share