L-combinaties zorgen voor vlekkeloze start Indoor Groningen

L-combinaties zorgen voor vlekkeloze start Indoor Groningen

22 december 2019 16:02 Uit

Door Steven Stegen
 
Leestijd: < 1 minuut

📌 Zuidbroek
📝 STEGEN.NET

Editie 2019/2020 van Indoor Groningen kende zondag een vlekkeloze start. Op de eerste wedstrijddag kwamen honderden L-combinaties aan de start. Arjanne Brinkhoff was één van de winnaars.

Indoor Groningen in de Eurohal beleeft al weer de 58e editie. ,,De voorbereidingen gingen vlotjes. We hebben een goed team, waarbij iedereen weet wat hem te doen staat”, stelde bestuurslid Nico Kort tevreden vast.

Arjanne Brinkhorst won het L-klassiek groep 3 met Joint.
📸 Steven Stegen

Dit keer begon Indoor Groningen met wedstrijden in de klasse L. ,,En dat is heel fijn. Het zijn deelnemers die al wat ervaring hebben en dat zorgt op zo’n eerste dag ook voor rust bij de organisatie”, aldus Kort.

Gert van den Hof werd met Jorn VDL vierde.
📸 Steven Stegen

De eerste winnaar van editie 58 was Janis Boer, die met Darling in groep I van de klasse L de beste was. In deze eerste wedstrijd konden 19 foutloze ritten genoteerd worden.

In groep II werd ook meer dan uitstekend gesprongen. Daar bleven 24 combinaties foutloos en voerde  Annelinde Hoving de ereronde aan met Coberlina Z. Emile Drenth van de Driesporenruiters  werd in deze wedstrijd tweede, net als in het eerste parcours.

In groep III zette Arjanne Brinkhoff een excellente rit neer in de barrage. De amazone  van de Tjongerruiters reed scherp binnendoor en was met Joint ruim een seconde sneller dan de concurrentie. Noëlle in het Veld eindigde met Ciros als tweede.