archief
contact
+31 6 53239630

Bart Bles beste Nederlander in Grote Prijs Amsterdam

ūüďĆ AMSTERDAM ‚ÄĒ Julien Epaillard won zater¬≠dag¬≠avond de Grote Prijs van Jumping Amsterdam. In de span¬≠nende bar¬≠rage met elf deel¬≠ne¬≠mers zege¬≠vierde hij met de vos¬≠mer¬≠rie Toupie de la Roque. Beste Nederlander was Bart Bles op plaats 7. 

ūüďĆ Amsterdam
ūüďĚ STEGEN.NET

Julien Epaillard zege­vierde zater­dag­avond in de Grote Prijs van Amsterdam. In de span­nende bar­rage met elf deel­ne­mers zege­vierde hij met de vos­mer­rie Toupie de la Roque. Beste Nederlander was Bart Bles op plaats 7.

Epaillard ver­be­terde op spec­ta­cu­laire wijze de tot dan toe beste rit van Marcus Ehning en A la Carte NRW. De derde plaats was voor Holly Smith met Denver.

Jumping Amsterdam Bart Bles
Bart Bles en Israel van de Dennehoeve.
ūüďł Steven Stegen

Bart Bles hield zich knap staande in deze wed­strijd met hin­der­nis­sen tot 1.60. Met Israel v/d Dennehoeve, waar­mee hij al eens de Grote Prijs van Indoor Groningen won, bleef hij ook in de bar­rage fout­loos. Kim Emmen acteerde ook sterk, zij werd acht­ste met Delvaux.

Jeroen Dubbeldam

Ook Jeroen Dubbeldam plaatste zich voor de bar¬≠rage. De top¬≠rui¬≠ter lijkt weer hele¬≠maal terug dank¬≠zij zijn nieuwe troef Oak Grove‚Äôs Carlyle (Casall x Corrado I). Helaas viel er in de beslis¬≠sende ronde op tijd een balk, waar¬≠mee Dubbeldam tiende werd. 

Na het afscheid van Zenith vorig jaar, zat Dubbeldam zon­der top­paard, al loopt Zenith wel bij hem thuis in de wei. Hij twij­felde over zijn spor­tieve toe­komst, maar met de komst van Carlyle gelooft de 46-jarige Olymoisch kam­pi­oen van 2000 (met De Sjiem) weer hele­maal in nieuw succes.


gerelateerde berichten
Total
32
Share