archief
contact
+31 6 53239630

Scott Brash wint in Londen met nieuwe troef Hello Vincent

đź“Ś LONDEN — Het was Scott Brash die zon­dag­avond als laat­ste star­ter in de bar­rage de over­win­ning opeiste in de Grote Prijs van de Olympia Horse Show. Voor eigen publiek sloot hij in stijl af met Hello Vincent. 

đź“Ś Londen
đź“ť STEGEN.NET

Het was Scott Brash die zon­dag­avond als laat­ste star­ter in de bar­rage de over­win­ning opeiste in de Grote Prijs van de Olympia Horse Show. Voor eigen publiek sloot hij in stijl af met Hello Vincent.

Slechts zeven com­bi­na­ties wis­ten tot de beslis­sende bar­rage door te drin­gen. Daar zat Bart Bles, de enige Nederlander in het deel­ne­mers­veld, niet bij. Hij kreeg met Israel van de Dennehoeve, het paard waar­mee hij begin dit jaar de Grote Prijs van Indoor Groningen won, een fout in het basis­par­cours, in de las­tige driesprong.

In de bar­rage kreeg het opnieuw mas­saal aan­we­zige publiek waar voor het geld. De rit van Edwina Tops-Alexander en Identity Vitseroel leek niet meer te ver­be­te­ren, maar als laat­ste star­ter walste Scott Brash er toch nog over­heen met de 10-jarige hengst Hello Vincent. 

Vooral de laat­ste lijn naar de oxer was gran­di­oos. „Het is gewel­dig om voor dit publiek te win­nen”, aldus Brash, die de hengst nog maar een paar maan­den onder zijn zadel heeft. 

Bart Bles ein­digde met zijn spring­fout toch nog ver­dien­ste­lijk op de 14e plaats in het klassement. 

gerelateerde berichten
Total
2
Share